Filtr

  • Typ
  • Cena
  • Výrobce
  • Hmotnost
  • Objem
  • Barva

0 Kč - 94 000 Kč

Hlíva

Hlíva

11. 04. 2019

Lidí, kteří onemocní rakovinou, stále přibývá. Může za to i životní prostředí, životní styl, ale také genetika. Z toho ovšem vyplývá, že velké části rakovin je možné předejít. I přes medicínské pokroky v léčbě rakoviny je stále dost pacientů, kteří nemoci nakonec podlehnou. Hlíva však není jen potravinou, ale má i zdraví ovlivňující účinky. Hojně s ní pracuje např. tradiční čínská medicína. Existuje již velké množství studií, i těch s dobrovolníky, které dokládají, že hlíva dokáže modulovat aktivitu imunitního systému, snižovat hladinu cholesterolu, je také schopná neutralizovat volné radikály, ničit rakovinné buňky i mnohé infekční patogeny.

Kurkumin

Kurkumin

11. 04. 2019

Kurkumin je žlutý/žlutooranžový přírodní pigment, který je součástí oddenku z rostliny kurkumovník dlouhý (Curcuma longa). Ze sušeného oddenku je koření kurkuma, které je také součástí směsi koření curry. Kurkuma je po dlouhá tisíciletí v Asii využívaná v gastronomii i v léčebných systémech, např. ajurvédě a tradiční čínské medicíně. Vědeckými pokusy se podařilo prokázat, že kurkumin působí protizánětlivě, protinádorově, snižuje oxidační stres, podporuje tvorbu žluči atd.

Výroba molekulárního vodíku

Výroba molekulárního vodíku

18. 01. 2019

Vodíkové vodě se věnujeme několik let. Chtěli bychom vám tedy přiblížit účinky, které voda sycená molekulárním vodíkem má. Jaký má vliv na naše tělo, jak si vodu můžeme vyrobit, na co si dát pozor a další informace, které na základě vašich zpětných vazeb či dotazů máme. Čtěte dále, pokud vás tato problematika zajímá. Na závěr článku je srovnání dvou generátorů vodíku.

Enzyme Complex

Enzyme Complex

20. 08. 2018

Enzyme Complex je kompozice bromelainu a papainu - dvou proteolytických neboli bílkovinných trávicích rostlinných enzymů. Byl vyvinut jako účinná podpora pro trávicí soustavu při metabolismu proteinů. Přispívá k optimalizaci tohoto procesu, který byl porušen například z důvodu snížení tvorby žaludečních šťáv v souvislosti s věkem.

Newsletter

Jak získat novinky na email?