Odsolený prášek z Irského mechu (mořská řasa Chondrus crispus) v RAW kvalitě - rostlinný collagen Více >>
Výrobce: Lahodnosti

312 Kč s DPH, Původní cena 343 Kč, Běžná cena 343 Kč, Ušetříte 31 Kč (9%)

Skladem

Vyberte variantu

Odsolený prášek z Irského mechu (mořská řasa Chondrus crispus) v RAW kvalitě

- mořská zelenina v podobě raw prášku, nejedná se o výtažek

- veganská (rostlinná) alternativa k živočišné želatině a kolagenu

- má vysokou želírující schopnost, zvláště po zahřátí, ale i za studena

- celistvá, raw a vegan potravina

Jak použít prášek z Irského mechu?
Prášek z Irského mechu namočte min. na 10 minut do studené, teplé nebo horké vody pro jeho aktivaci – prášek začne „gelovatět“
Můžete namáčet až 8 hodin (např. přes noc do ranního smoothie)
Přidejte do smoothie, jogurtu, kaše, na zahuštění omáčky, polévky, šťávy apod.

Pustíme vás pod pokličku, jak prášek z Irského mechu vyrábíme...

Jeho kvalita je zajištěna vysokou koncentrací, při výrobě našeho prášku používáme na 1 kg prášku 5 kg čerstvého Irského mechu.

Odsolený prášek z Irského mechu je sušený do 42°C a obsahuje pouze čistý Irský mech bez dalších přídatných látek, barviv a konzervantů.

Poměr prášek : voda:

1:10 - vznikne koncentrovaný gel, dobře tuhne

1:15 - tekutější konzistence např. pro pleťovou masku

Odsolený prášek z Irského mechu obsahuje mořskou sůl přítomnou v Irském mechu (sodík) a dále může obsahovat nepatrné zbytkové množství mořské soli. Prášek voní po moři, ale chutná neutrálně.

Dávkování: až 2 g denně, cca 1⁄2 čajové lžičky 1x až 3x denně dle potřeby

Složení: mořská řasa Irský mech (Chondrus crispus), přirozeně se vyskytující mořská sůl

Země původu: Indonésie/pěstováno mimo EU. Baleno v ČR.

Skladujte na suchém a tmavém místě do 20°C.

Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:

Energetická hodnota
380kJ
91kcal
Tuky
- z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

0 g

Sacharidy
- z toho cukry
5,5g
0g
Vláknina 1,8g
Bílkoviny 3,6g
Sůl 0,3g

Hmotnost: 100 g
Hmotnost
100 g, 250 g

Kliknutím na tlačítko Odeslat souhlasím se zpracováním osobních údajů

Newsletter

Jak získat novinky na email?