Lugolův roztok

Lugolův roztok

Uvolňuje i křeče, mírní bolesti perikardu a zvyšuje množství energie ve svalech. Pomáhá lymfatickému systému. Při zvětšených podčelistních uzlinách se tyto vrátí již za několik minut do normálního stavu, převalujete-li jódový roztok chvíli v ústech. Není to tak dávno, co se angíny běžně – a velmi úspěšně – léčily tak, že se krční mandle potřely jódem. Stačí několik aplikací a mandle jsou zdravé!


Kurkumin

Kurkumin

Kurkumin je žlutý/žlutooranžový přírodní pigment, který je součástí oddenku z rostliny kurkumovník dlouhý (Curcuma longa). Ze sušeného oddenku je koření kurkuma, které je také součástí směsi koření curry. Kurkuma je po dlouhá tisíciletí v Asii využívaná v gastronomii i v léčebných systémech, např. ajurvédě a tradiční čínské medicíně. Vědeckými pokusy se podařilo prokázat, že kurkumin působí protizánětlivě, protinádorově, snižuje oxidační stres, podporuje tvorbu žluči atd.


Bylinky zvýší výkon při sportu i podpoří hubnutí

Bylinky zvýší výkon při sportu i podpoří hubnutí

Teplé počasí přímo vybízí k venkovním aktivitám. Obzvláště cykloturistika a běhání se u Čechů těší v letním období velké oblibě. Ať už patříte mezi aktivní sportovce nebo chcete díky pravidelnému pohybu zhubnout, mohou vám pomoci bylinky. Energii pro fyzický výkon dodá Eleuterokok, hubnutí podpoří Brodecký ortislim. Při nezbytné regeneraci poté pomohou borovice sosna či bělotrn.


Výroba molekulárního vodíku

Výroba molekulárního vodíku

Vodíkové vodě se věnujeme několik let. Chtěli bychom vám tedy přiblížit účinky, které voda sycená molekulárním vodíkem má. Jaký má vliv na naše tělo, jak si vodu můžeme vyrobit, na co si dát pozor a další informace, které na základě vašich zpětných vazeb či dotazů máme. Čtěte dále, pokud vás tato problematika zajímá. Na závěr článku je srovnání dvou generátorů vodíku.


Enzyme Complex

Enzyme Complex

Enzyme Complex je kompozice bromelainu a papainu - dvou proteolytických neboli bílkovinných trávicích rostlinných enzymů. Byl vyvinut jako účinná podpora pro trávicí soustavu při metabolismu proteinů. Přispívá k optimalizaci tohoto procesu, který byl porušen například z důvodu snížení tvorby žaludečních šťáv v souvislosti s věkem.